Mikä ihmeen työkeskus...?..

MERIKARVIAN TYÖKESKUS

Merikarvian työkeskus järjestää kehitysvammaisille (ja muille vajaatyökykyisille) aikuisille päivittäistä työ- ja viriketoimintaa. Pääasiassa työkeskuksessa tehdään kokoonpano- ja pakkaustöitä alihankintana. Myyntiin tehdään kudontatuotteita tilauksesta.

Työkeskuksessa käy päivittäin 15-20 työntekijää. Suurin osa työntekijöistä ovat kokopäiväisiä ja käyvät töissä viitenä päivänä viikossa. Osa työntekijöistä oli vuonna 2013 käynyt työkeskuksessa jo 30 vuotta. Varmaan mitallin paikka!

Työkeskuksesta tehdään vuosittain retkiä ja tutustumiskäyntejä eri kohteisiin. Kesällä vietämme leiriä seurakunnan leirikeskuksessa. Viikottain käymme uimassa uimahallissa. Päivittäin käymme kävelylenkillä ja käymme usein kurjastossa, torilla ja ostoksilla.

Pelaamme erilaisia pelejä, luemme, laulamme ja askartelemme.

Kuukausittain meillä on kuukausipalaveri, jossa päätämme yhteisistä asioistamme.

Kansalaisopiston MEKA TV mediapiiri ja erityisryhmien toimittajakurssi kokoontuu työkeskuksessa joka lukukausi kuusi kertaa eli kaksitoista kertaa vuodessa. Piirin vetäjänä toimii Ari Impola. Mukana matkassa on usein myös harjoittelijoita Satakunnan Elävän Kuvan Keskuksesta.

Joskus askarrellaan, pelaillaan tai luetaan lehtiä. Tietokoneellakin piirrellään, pelataan tai surffaillaan internetissä. Iltapäiväkahvit juodaan kesäisin usein takapihan aurinkoisella terassilla.

Työkeskukselle voi lähettää postia osoitteeseen
Yrittäjäntie 1, 29900 MERIKARVIA

Soittaakin saa numeroon 044 701 4532 tai 044 4700 12681

12.10.2015 © Merikarvian työkeskus - Merikarvian kansalaisopisto - MEKA TV C/o Ari Impola