MEKA TV mediaa kaikille

REMPPASIVU

MEKA TV sivustoa uusitaan nyt mobiiliystävällisemmäksi.
Pyydämme kärsivällisyyttä tämän 
ikuisuusrempan keskellä.

Tarkoitus on, että kaikki pääsivut tulevat näkymään
esteettömästi myös mobiililaitteilla.

 ...

Google otti käyttöön 21.4.2015 uuden hakukonealgoritmin, joka vaikuttaa hakukonesijainteihin merkittävästi.

Käytännössä se merkitsee sitä, että jos nettisivusto ei ole mobiiliystävällinen, sivuston löydettävyys mobiililaitteilla tulee heikkenemään huomattavasti.

Mobiilisivutesti

MEKA TV sivustot tehdään 19 vuotta vanhalla tekniikalla ja maailman muuttuessa pitää vastata tämän päivän haasteisiin, joten koko MEKA TV sivusto tulee muuttumaan myös rajusti lähiaikoina.

Suuri osa MEKA TV tiedoista, arkistoista ja nettisivuista poistetaan, osa jätetään korjattuna ja siivottuina historian lehdille sekä pääsivut muutetaan mobiililaitteille sopiviksi.

Työ on iso. MEKA TV sivuille on kirjattu tietoa noin 3500 sivua satakuntalaista kulttuuritoiminnan lähihistoriaa sekä erityisryhmien erityisosaamista neljännesvuosisadan ajalta. Tämän urakan toteuttamiseen tarvittaisiin lähes parin kuukauden työaika, tekijöitä ja taloudellista tukea.

Tekijöitä olisi, mutta ei taloudellista tukea eikä työaikaa, joten tämäkin projekti on aloitettu ikuisuusprojektina muun työn ohessa tapahtuvana toimintana. Valmista ei taida tulla tällä menetelmällä ikinä, mutta kehityksen syrjässä on pyrittävä pysymään kiinni.

Työkalupakki

mallisivu

Me Itse sivujen remppamalli

APUKUVIA

Malli

Malli

Malli

Malli

Malli

Työhuone Impola09.07.2018MEKA TV etusivu uusiks...