Meka TV

Elokuvakipinä

Raakaa peliä PaneliassaHiukon koulu, Kiukaisten Paneliassa 

7.3. pe 9:00 100S VÄRI kuvaukset
28.3. pe 9:00 100S VÄRI editointi
18.4. pe 9:00 Dokumentin kokoaminen
16.5. pe ENSI-ILTA

HIUKON KOULU

Koulussamme kuvataan dokumenttia koulumme viimeisestä vuodesta. Meidän koko luokka on vähän sekaisin, mutta kyllä me silti opiskellaan tavallisesti. Tunnit ovat yleensä hauskoja ja rentoja! Opettajamme on huvittava ja mukava sekä hyvä soittamaan pianoa. Opettajamme tunneilla oppii lähes aina, mutta välillä on aivan pihalla! Koulussamme on yhdysluokat ja 5-6 luokkalaiset joutuvat hakemaa ruuat keittolasta ja joudumme syömään luokissamme. Dokumentin teko on todella mielenkiintoista. Pidimme myös marraskuun lopulla yökoulun! Siellä oli kivaa ja valvottiin puolikahteen! Pelasimme illalla/yöllä pullonpyöritystä! Viimeiseksi otimme pussailujuttuja, mutta ei mennä nyt siihen asiaan! 

Koulumme on todella mielenkiintoinen! Opettajat ovat mukavia ja mielenkiintoisia! Emme haluaisi luopua tästä koulusta ollenkaan! Tämä on niin pieni, mutta ihana!

Koulumme siivoja Soili Hakala on asunut keittolarakennuksessa. Vuonna 1980 hän tuli tähän Hiukon Kouluun töihin siivoojaksi! Tänä vuonna tulee Soililla täyteen 28 vuotta ( elokuussa).

Peliä sitten vaan...Koulussamme on töissä meidän ihana opettajamme Virpi Luoma ja 3-4 luokan opettaja Maria Savolainen ja myös 1-2 luokan opettaja Riitta Lammela ja kuviksen opettajamme Annamari Kahala + keittäjä Tuula, Soili Hakala ja vielä eritysopettajamme Olli  ja tietysti apuopettajamme Tarja Lehteinen-Männistö.. Ja olihan meillä tietysti ennen joulua Sriyani. Ja oli täällä myös Leena.

Lokikirja ja aikataulu 2007 sekä ohjaajan höpinöitä

Hiukon koulussa tehdään dokumenttielokuvaa ja toteutetaan projektia, jossa tutkitaan Hiukon koulun viimeistä vuotta.

Projekti jatkuu nyt keväällä 2008 Satakunnan taidetoimikunnan tuella ja tulossa on yksi osa pieneen Satakunta-sarjaan. 

Keväällä 2007 koululla tehtiin kaksi mainiota lyhytelokuvaa, TIESITTEKÖ MUUTEN HIUKON KOULUSTA ja RAAKAA PAIKALLISPELIÄ PANELIASSA.

Elokuvat esitettiin Ganal TV:ssä kesäkuun elokuvakipinäkoosteessa, Raumalla Blue Sea Film festivaaleilla ja näkyvät Popula TV:ssä syksyllä keskiviikkoisin kello 18:00 alkavissa lähetyksissä.

Syksyllä 2007 järjestettiin kerran kuussa toiminnallinen mediapäivä, jolloin projektia edistettiin. Kaiken muun dokumentoinnin yhteydessä tehtiin yksi Kipinävartti ja lyhytelokuvan Hiukko Girls Dance Team.

21.8. syksyn avaus, tehtävien ja roolien pohdintaa, valokuvaamista, uusille ensimmäinen kuvausharjoitus ja välineisiin tutustuminen

20.9. torstaina 9:00-13:00 tehtiin käsiksiä, kuvakertomuksia, kuvausharjoituksia ja dokumentoitiin normaalia koulutuntia sekä tanssiharjoittelua. Mukana Aki Kallio.

Seuraava kokoontuminen 19.10. jolloin kuvattiin lyhytelokuvaa ja suunniteltiin musiikkivideota muun touhun seassa.

23.11. kuvattiin musiikkivideo Hiukko Girls Dance Team ja toinen ryhmä touhusi Aki Kallion mukana tekemässä Kipinävarttia.

14.12. kuvattiin joulujuhlan harjoituksia, Aki kuvasi ja porukat harjoitteli joulujuhla esityksiä.

2008

25.1. Kuvausryhmä, valokuvausryhmä, nettiryhmä ja 100S ryhmä vauhdissa. Aki taas mukana

Musiikintunti 3-4 lk 25.1.2008

Viiden minuutin pätkä 3-4 musiikintunnista.

" Musiikintunti on juuri alkamassa ja Minilevyraati alkaa. Opettajana on Virpi Luoma! Musiikintuntia kuvataan! Oppilaita on on luokassa 18 lasta! Kuvaajana toimii Aatu, mikkiä pitää Miro. Nico ja Aki muuten vain valvovat poikien hommaa! Nyt on pisteiden aika! (1-5) Toinen biisi alkaa ja kuvaus loppuu! Moi! ''

Elokuvakipinä

Päivitetty 06.02.2008 MEKA TV C/o Ari Impola