MEKA TV etusivu uusiks...

Järvikylän Medialeiri 3.-5.8.2010

Satakunnan Elävän Kuvan Keskus

Karhuseutu TV

Tämän vuoden leirimainos PDF -tiedostona...

 

Tämän vuoden leirillä tehtiin Uusi, Suuri ja Uljas retkeilyopas Järvikylästä.

 

Elokuva oli ensi-illassa Järvikylän kyläpäivillä 15.8.2010.

Esillä leffa oli myös kansainvälisillä Blue Sea Film Festivaaleilla 21.8.2010, Localeffa festivaaleilla 8.10.2010, Karhuseutu TV elokuun lähetyksessä sekä nyt myös YouTubessa.

 

Karhuseutu ry. Satakunnan työ- ja elinkeinokeskus

 

 

Vuoden 2008 medialeiri...

Vuoden 2009 Medialeiri...

Ohjelma

3.8. tiistaina aloitettiin kello 10:00. Leiriläisiä tänä vuonna on 12 kpl.

Leiri alkoi ideariihellä, jonka perusteella päädyttiin tekemään Uusi, Suuri ja Uljas retkeilyopas Jarvikylästä. Osa porukasta alkoi kehittämään käsistä ja osa kävi katsastamassa seuraavan päivän kuvauspaikat.

Iltapäivällä haettiin puvusteita ja lavasteita ja iltapäivän välipalan jälkeen saatiinkin jo ensimmäiset kohtaukset kuvattua.

Keskiviikko 4.8. aukesi sateisen harmaana, mutta kirkastui kuvauksiin mennessä. Musiikkiakin väännettiin ja edetään aikataulussa. Yksi hirviökin puvustettiin.

Iltapäivällä mentiin kuvaamaan uimakuopille ja sitten saimmekin sellaisen sateen, että oltiin kaikki kuin uitettuja koiria. Pääsasia oli, että saatiin hienoja melontakuvia sateessa ja tuli siis näin sateessa kuvaamisen ihanuuskin koettua oikein kunnolla.

Torstaina 5.8. kuvattiin leffa loppuun, mentiin sitten kanootin kanssa pitkin peltoja ja jokin kumma metsähirviökin taitaa olla kuvassa mukana.

Ohjaajina Ari Impola ja Milla Impola MEKA TVstä ja SEKKistä 

 

30.06.2012

 

MEKA TV