MEKA TV mediaa kaikille

Spöökäillen

Ahlaisten nuorisoseura

 

Ahlaisten nuorisoseuran ilmaisukasvatuskerhon elokuva

 

Maailman ensi-ilta maanantaina 25.4.2011
Ahlaisten uudessa juhla- ja liikuntatilassa

 

 

     

 

Ahlaisissa kerrotaan juttuja spöökäilystä, eli kummittelusta. Syksyn  nuortenilloissa näitä vanhoja tarinoita kerrottiin niin, että välillä jopa kotiin meno pelotti. Karhuseutu-TV:n hanke tarjosi nuorille mahdollisuuden kokeilla elokuvan tekoa. Nuoret kirjoittivat oman kauhutarinansa käsikirjoituksen ja Ari Impolan hyvässä ohjauksessa siitä syntyi elokuva, jossa on tuotu esiin Ahlaisten  harrastusmahdollisuuksia nuorille. 

Tule ja koe kanssamme mukavia hetkiä!

Tekijöiden kommentit elokuvan teosta

Zombi/Ada Wessberg: Ohjelma meni ihan hyvin ja sai olla huoleti. Spöökinä oli ihan kiva olla ja samalla sain hyvän ja erikoisen kokemuksen elokuvan teosta. Mistä sitä tietää, vaikka aikuisena näitä taitoja tarvitsisi enemmänkin :)

Minttu/Iida Marjamäki: Elokuvan teko oli hauskaa ja kiva kokea elokuvan tekoa jo näin nuorena. Minttuna tykkäsin olla ja muitten näyttelemistä tykkäsin katsella. Elokuva oli kiva kun sai lukea ensimmäisen  kerran oman roolin ja harjoitella kavereitten kanssa elokuvaa.

Arttu/Tuomas Marjamaki: Oli ihan kiva tehdä elokuvaa kavereitten kanssa:) pidimme hauskaa ja otettiin kuvia ja kaikkea muuta kivaa :D huono puoli oli kuitenkin että oli kylmä. Mutta kavereitten kanssa elokuvan tekeminen oli niin kivaa että ei edes huomannut kylmyyttä:)

Otto/Santeri Pietilä: Oli ihan kiva tehdä elokuvaa. Eniten pidin ensimmäisestä kerrasta lukea roolin vuorosanat. Otoksien määrä joskus tympi. En aina olisi halunnut Otto mutta lopussa se oli ihan kivaa. Voin tarvita näyttelijän taitoja tulevaisuudessa.

Zombi/Ella Nummelin: Elokuvan tekeminen oli kivaa. Zombit olivat hauraita kun hiukset jäivät puuhun ja kädet irtoilivat, silloin naurettiin ja lujaa. Välillä oli kylmä kun oli pakkasta. Mutta nauraessa tuli taas lämmin.

Zombi/Lotta-Liina Kuusisto: Elokuvan teossa sattui kaikenlaista. Zombilta jäi hauraat hiukset puuhun kiinni ja käsiä putoili yhtenään. Oli kylmä ja yksi zombeista oli jäätyä ennen ensimmäistä otosta, muut pysyivät kyllä lämpiminä vaikka välillä vähän palelsi kylmänä pakkaspäivänä. Editointi oli hauskaa kekseimme paljon hupia pikku otoksista mitä katsoimme se oli kivaa.

Zombi/Oona Jouste: No olihan tuo kuvaaminen kivaa vaikka jäätyä oltiin :D mä oon se zombi jonka hiukset jäi puuhun kii itse asias me kuvattiin silloin kun yhelt zombilt tippu kädet ja mä tottakai keksin et oon syöny pikkutytön matkal. Vaik ei kukaan mua silloin kuunellutkaan. Mutta eniten mua varmaan ärsytti aikaset aamut. Editoinnissa me naurettiin kun laitettiin pikakelaus siinä äänet kuulosti ihan oravan piipitykseltä vähänkö me naurettiin :D 

Partiolainen/äänittäjä/hiphoppaaja/Nea Aulapalo: Se oli tosi hauskaa. :) Äänittäminen oli kivaa, sormet toki vähä jäätyi. Kavereiden kanssa oli kiva tehä elokuvaa kun otettiin kuvia ja naurettiin. :) Mutta oli tosi kylmä ja kun olin äänittäjä niin sormet olivat ihan jäässä mutta kun olin partiolainen niin kädet lämpesivät nuotion äärellä... :)

Äänittäjä/bändikerho/hiphoppaaja/Merituulia Wittsberg: Oli tosi mahtavaa päästä mukaan.

Työhuone Impola

11.02.2016

MEKA TV etusivu uusiks...